Verzamelkrant 335

Mogen wij u voorstellen aan de geheel vernieuwde Verzamelkrant, voorheen Verzamelen magazine. Zoals u misschien weet is Verzamelkrant de naam die het blad vanaf de start al had. Het is een begrip gebleven bij veel verzamelaars.

In de nieuwe opzet, waarbij de Verzamelkrant voortaan samengaat met Origine, is het blad letterlijk een verzameling van markten, beurzen, veilingen en tentoonstellingen. Een ideaal blad voor beginnende of gevorderde verzamelaars.

In Origine vindt u meer achtergrondartikelen, interviews en opinie over antiek, design, kunst en vintage. Door de krachten van deze elkaar zo goed aanvullende bladen te bundelen, krijgt u nog meer waar voor uw geld, twee bladen voor de prijs van één!

In deze uitgave van de Verzamelkrant:

•  Een geheel nieuw vormgegeven Beurzenboekje, met een uitgebreid overzicht van markten en beurzen in de Lage Landen.
•  Extra veel tips voor over de grens.
•  Verder veel mooie tentoonstellingen en een compleet (sterk uitgebreid ten opzichte van vroeger) veilingoverzicht voor deze zomer.
•  En we staan stil bij de collectie van het Strijkijzermuseum, die onder de hamer komt.

We zijn erg benieuwd naar uw mening over het vernieuwde blad.
Reacties zijn welkom op info@stipmedia.nl