Toon’s Toppers 2018 Toon Hermans Huis Weert

Startdatum en tijd:   21/05/18/13:00
Einddatum en tijd:   21/05/18/19:30

Locatie: Theater de Huiskamer Weert
Adres event: Wilhelminasingel 10B Weert
Evenement website: https://www.toonhermanshuisweert.nl/over-ons/
Evenement kosten: 0,00
Event informatie: TWEEDE PINKSTERDAG Veiling en bingo bij Theater de Huiskamer in Weert. De gehele opbrengst komt ten goede aan het Toon Hermans Huis Weert en Stichting groot verzet tegen kanker. Bedrijfsleven, vrienden, familie en kennissen hebben gezorgd voor een groot aanbod aan hoogwaardige producten. Van spellenpakketten tot een professionele electrische massagetafel. Van luxe schoonheids-producten tot avondjes uit. Alles wordt geveild. Ook is er een BINGO met prachtige prijzen. Een leuke middag voor jong en oud op een toplocatie met geweldige koopjes.
Organisator event: Toon’s Toppers 2018 Toon Hermans Huis Weert