MEGA VLOOIEN-SNUFFEL-MARKT OP 1 juli in Giesbeek

In Giesbeek wordt op zondag 1 juli alweer de 26ste MEGA VLOOIENMARKT gehouden.

Het dorpsplein van Giesbeek zal  vol staan met fleurige kramen, ook zal dit jaar de kwaliteit – waaronder antieke en meubelen uit groot moeders tijd – beter en het aanbod nog groter zijn dan voorgaande jaren.
Maar ook zullen de mensen aanwezig zijn die vanwege de voorjaarsschoonmaak hun zolder, schuurtje, vliering of garage hebben opgeruimd  en zo proberen op deze markt de spullen die ze niet meer nodig hebben, aan de man of vrouw te brengen.

Tijdens de markt zal er een rommelhoek zijn waar naar hartelust gesnuffeld kan worden. Spullen waar men op uitgekeken is, krijgen op een vlooienmarkt weer een nieuwe kans.   Meer dan ooit blijkt er in deze tijd weer plaats te zijn voor oude goederen,  een radio,  T.V. , een bankje of een kast, zijn gewilde voorwerpen voor jongelui die na de vakantie op kamers gaan wonen.

Kleding en schoeisel wordt gestreken en/of schoon aangeboden, in een uitstekende staat en van goede kwaliteit zijn deze artikelen begeert bij velen, zeker bij degenen die in deze moeilijke tijd van een uitkering moeten leven.
Maar er is natuurlijk veel meer te koop: verzamelingen boeken, tijdschriften en geïllustreerde bladen, serviesgoed, snuisterijen, potten en pannen, machines, bestek, kinderfietsen, gereedschap, lampen, tafels en stoelen, poppen en beren, etc.
Wat er te vinden zal zijn, is door niemand te voorspellen, voor iedereen zal er iets bij zijn en de prijzen liggen gunstig, het loven en bieden geeft sfeer aan de markt.

Ook zijn er die dag enkele Antiek en Curiosa winkeltjes in de omgeving van de markt geopend.  Naast dit alles zal een palingroker zijn vakmanschap laten zien en kunt u de kwaliteit proeven, het is zeker de moeite waard een pondje mee naar huis te nemen en in alle rust daarvan te genieten.

Op een van de terrasjes kan men genieten van een hapje, een drankje en onder het genot van gezellige muziek van Saxofonist Ben Wissink  die voor KIKA speelt, bijkomen van het geslenter langs de kramen.   Een bezoek aan de zes en twintigste editie van deze markt is dus zeker de moeite waard.    De vlooienmarkt is geopend van 9.00 tot 16.00 uur.
De toegang bedraagt € 2,50 voor volwassenen. Kinderen tot 12 jaar mogen onder begeleiding van hun ouders gratis naar binnen.     

Info / kraamhuur (voor 2 kramen 45 €uro) 06-10252829